Caser

Det er krav om 10 caser innsendt og godkjent før Basic og 12 caser før Advanced eksamen, men ikke mellom hver modul. Man kan sende inn caser fortløpende. Mellom modulene må man gjerne bruke forumet på FB for å få tilbakemeldinger fra erfarne kollegaer. Ingen spørsmål er for dumme eller for enkle. Dette er ment som et veiledingsverktøy.

Det er viktig å lære seg å skrive gode rapporter. Man deler vanligvis ikke bilder, men beskrivelser i rapporter og journaler ved MSK Ultralyd.

Dersom man ønsker å sende inn noen epikriser med bilder for tilbakemeldinger kan de sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Kort og direkte med flere bilder med påtegninger og landemerker beskrevet på bildene (redigert inn eller tydelig beskrevet) Send flere bilder pr case men send kun en case per mail om det er flere bilder som følger epikrisen. Det beste er om man kan redigere inn UL bildene med påtegninger i PDF vedlegget.

Eksempel på godkjente caser på Basic og Advanced nivå ligger i menyen til høyre.

Merk at man selv må kunne dokumentere 10 godkjente case før man går opp til eksamen Basic og 12 Advanced.

Innsending av case: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.