Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere Adcare, Master Surgery System, Siemens, Fysiopartner og Norengros sikrer at kvaliteten på ultralydapparatene er i øverste klasse, noe som igjen sikrer kvaliteten på kursene våre. Vi utdanner profesjonelle operatører på moderne utstyr.
Våre samarbeidspartnere - Adcare
Adcare

I vårt sortiment har vi ultralydapparater som er tilpasset ulik bruk. Vi tilbyr stasjonære og portable ultralydapparater med tralle (disse er på størrelsen med en bærbar PC/laptop) og håndholdt apparat med trådløs probe og skjerm. De ulike ultralydapparatene kan utrustes med forskjellige type prober: Konveks, lineær, transvaginal, hjerteprobe med videre. Et portabelt apparat er enkelt å flytte mellom kontorene og leveres med mobil tralle med hev og senk-funksjon som sikrer god ergonomi. Brukervennlighet og driftssikkerhet er nøkkelord for alle våre produkter. Kombinert med markedets beste opplæring og 24/7 driftsgaranti gjør dette adCare til spesialistenes foretrukne leverandør

Våre samarbeidspartnere - Master Surgery Systems AS
Master Surgery Systems AS
Master Surgery Systems AS ble stiftet i januar 2009 med formål å utvikle ett digitalt HD kamera for dokumentasjon av hjerte kirurgi.
 
Oppstarten ble finansiert ved konsulent tjenester innen intraoperative ultralyd og senere salg av hemostatika innen hjerte, thorax og kar –kirurgi. Fra høsten 2009 startet vi distribusjon av egne agenturer til det Skandinaviske sykehus markedet med fokus på hjerte og karkirurgi.
 
Sommeren 2011 fikk vi agentur på diagnostisk ultralydutstyr, først tiltenkt karkirurgi og siden utvidet til mange nye kundegrupper inkludert primær helsetjenesten.
Våre samarbeidspartnere - Siemens Healthineers
Siemens Healthineers
Våre ultralydapparater hjelper deg med å stille en rask og korrekt diagnose. Ultralydapparatene har svært god bildekvalitet, er brukervennlige med moderne teknologi.
 
Ultralydapparatene er driftsikre og oppfører seg slik du forventer hver eneste dag. Mulighet for tilpasset arbeidsflyt sikrer at du gjør undersøkelsene automatisk på samme måte hver gang. Book demo nederst på siden.
Våre samarbeidspartnere - Fysiopartner
Fysiopartner

Fysiopartner AS har siden starten i 1996 posisjonert seg til å bli en ledende leverandør i Norge innenfor høykvalitets produkter og komplette løsninger til helse, trening og velvære.

Fra 2015 har vi styrket vår posisjon ytterligere ved å bli en del av Lojer Group i Finland / Medema i Sverige. Lojer Groups målsetning er å bli ledende i det nordiske markedet som totalleverandør av utstyr til fysikalsk behandling.

Noen av verdens fremste produsenter av utstyr innen helse og trening har valgt å satse på vår faglige kompetanse for å selge deres utstyr. Våre kunder er i hovedsak fysikalske institutter og helseklinikker, treningssentre samt offentlige institusjoner innenfor rehabilitering og utdanning.

Vi har hovedkontor og showroom i Oslo, serviceavdeling i Moss, nettbutikk og stort lager på Sofiemyr rett utenfor Oslo.

Norengros
Norengros er Norges ledende totalleverandør av medisinske forbruksvarer til primærhelsetjenesten, institusjoner, legekontorer, samt private og offentlige sykehus og klinikker.
 
Vår lokale tilstedeværelse, markedets største vareutvalg og personlig oppfølging gjør Norengros til en viktig støttespiller for legekontorer og klinikker over hele landet.
 
Norengros tilbyr ultralyd fra Mindray en av verdens største ultralydprodusenter, og den hurtigst voksende aktøren i markedet. Selskapet satser stort innen innovasjon og utvikling, og har etablert en meget solid produktplattform.
 
Med 3 forsknings- og utviklingssenter i USA, og 5 i Kina er Mindray en av de fremste driverne av innovasjon og utvikling innen ultralyddiagnostikk. Ultralydapparatene fra Mindray selges i over 190 land i hele verden.
 

Vi tilbyr også leasing avtale!

Samarbeidspartnere

IUPP er et samarbeid mellom Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA).

© Alle rettigheter: Ultralydscanning.no / PFF